S’inicien els treballs de construcció del nou triple pavelló de Martorell, obres adjudicades a la UTE CERTIS-CARDONER.

El passat 12 de Juliol es va posar la primera pedra del nou triple Pavelló Esportiu situat entre l’Avinguda de Can Cases i el Carrer Josep Vilar. Aquest nou equipament permetrà les practiques del bàsquet, el futbol sala, l’handbol, el voleibol i el pàdel indoor i està previst que estigui a punt per a la temporada esportiva 2018-2019.

A l’acte hi han assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, acompanyats dels regidors Adolf Bargués, Núria Canal, Míriam Riera i Sergi Corral. També s’ha convidat els presidents i membres de totes les entitats esportives del municipi, especialment aquelles que practiquen esports de pista, com el Club Volei Martorell, el Martorell Pàdel Club, Octogon Sport Centre, Club Handbol Martorell, Club Bàsquet la Mercè, el Bàsquet Club Martorell, l’Associació Esportiva Pares i Mares Futbol Sala Martorell i el Sala 5 Martorell.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha remarcat que la col·laboració de les entitats ha estat clau en l’elaboració del disseny i l’estructura del nou pavelló a l’hora de crear un espai que cobreixi les necessitats de tothom. “Ens hem reunit amb totes les entitats esportives que són susceptibles a l’hora d’utilitzar aquest equipament i les seves aportacions ens han fet millorar el projecte”.

La creació d’aquest nou triple pavelló esportiu va néixer de la manca d’espais suficients per acollir l’activitat esportiva degut al creixement continuat de practicants d’esports de pista al municipi. La regidora d’esports, Belén Leiva, considera que aquest nou equipament suposarà una millora indiscutible de la pràctica d’aquests esports concrets.

El nou centre comptarà amb una superfície de 4.600 m2 i es dividirà en tres àrees: vestidors, graderia i diverses pistes: una poliesportiva (divisible amb cortines en tres pistes) i tres de pàdel indoor. A més, l’edifici comptarà també amb un petit espai per a l’Associació de Veïns del barri de Can Cases.

caCatalà