Missió

Construir, oferint un servei de qualitat, que s’adapti i satisfaci les necessitats dels nostres clients. Per això apostem per un tracte directe, personalitzat i molt proper, que afavoreixi la cohesió per anar tots a una cap el mateix resultat:

“La total satisfacció del client”.

Visió

Volem ser una empresa constructora generalista que, mitjançant el nostre alt nivell de gestió, saber fer i solidesa financera, sigui una referència per als nostres clients, i en general per a totes les parts interessades i relacionades amb la nostra firma, amb el compromís de donar compliment estricte a tot allò acordat.

Valors

Els valors essencials que defineixen la filosofia i fonamenten la cultura de la nostra organització són:

Excel·lència: perseguim obtenir la màxima qualitat en els nostres serveis i aconseguir òptims resultats empresarials.

Fidelitat: la fidelitat envers els nostres clients és fonamental; treballem per complir amb tot allò pactat i oferir el màxim en cada ocasió.

Compromís: el nostre compromís aposta per la qualitat, per la seguretat i per la construcció respectuosa amb el medi ambient així com per la societat en general.

Innovació: ens agrada ser partícips actius del creixement i millora constants, gràcies al nostre tracte proper i directe amb els clients; això és fa possible desenvolupant solucions apropiades per cada necessitat.

caCatalà