Manlleu inicia les obres del Mercat Municipal provisional que construirà Acertis.

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida al nou Mercat Municipal de Manlleu, perquè han començat les obres de construcció del Mercat Municipal provisional a la plaça del mercat dels dilluns. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de millora del barri de l’Erm, amb un treball conjunt entre l’Oficina de Promoció Econòmica, Serveis Territorials i l’Institut de Desenvolupament de l’Erm.

L’Ajuntament de Manlleu ha fet l’adjudicació a Acertis per l’obra civil i el fred industrial i la climatització, després que la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central, en la sessió del 24 de febrer passat, va autoritzar la construcció del nou Mercat Municipal provisional a l’emplaçament de la plaça del dilluns.

Els treballs consistiran a construir un equipament bàsic que acollirà les parades del mercat mentre durin les obres de construcció del nou Mercat Municipal de Manlleu. En concret, dels 21 establiments comercials existents, 18 s’han acollit al projecte de nou mercat, i per tant es podran trobar al mercat provisional.

caCatalà