Jornada de portes obertes al nou IES la Plana de Vic construït per Acertis.

El pròxim dissabte, dia 28 de novembre, tindrà lloc la jornada de portes obertes del nou edifici de l’IES la Plana de Vic que ha construït Acertis. Durant dues hores del matí (d’11:00 h a 13:00 h) es podran visitar les diverses dependències del nou equipament educatiu.

Està previst que el proper 11 de gener de 2010 els alumnes de primer, segon i tercer d’ESO de l’IES la Plana del recinte firal el Sucre es traslladin al nou equipament.
La construcció de l’edifici de l’IES la Plana es va va iniciar el passat mes de juliol i ara es dóna per acabada la primera fase que afecta el primer bloc.

Aquest consisteix en una planta baixa de amb una aula, un menjador i altres espais destinats a instal•lacions. A la primera planta hi ha tres aules d’ESO i tres zones de serveis. Finalment, la segona planta també hi ha tres aules més, una aula de música, una altra de plàstica, una aula complementària, la sala de professors i altres zones destinades a serveis i instal•lacions.

També s’ha construint al pati la pista poliesportiva que està totalment finalitzada i té una superfície total de 1.408 m2.

caCatalà