Entra en funcionament la nova entrada al pàrquing de la plaça Major de Vic

El divendres 30 d’agost, s’ha obert la nova entrada del pàrquing de la plaça Major de Vic pel carrer Verdaguer. Han assistit a la inauguració, autoritats municipals encapçalades per l’alcalde Sr. Josep M. Vila d’Abadal i de l’empresa concessionària, SABA amb el Sr. Jordi Diéz, que han fet una visita a les instal·lacions acabades. El mateix dia 30, els vehicles ja poden accedir al pàrquing per aquesta nova entrada.

Vila d’Abadal ha dit que aquesta obra beneficiarà “tota la ciutat” perquè “traurà cotxes de la circulació”. El portaveu de l’empresa concessionària, Jordi Diez, ha destacar l’acord amb l’Ajuntament, que és el propietari de l’aparcament (els treballs han estat finançats per SABA). “Aquesta obra contribuirà a pacificar el centre de Vic”, ha afegit en la mateixa línia que l’alcalde.

Vila d’Abadal s’ha mostrat content perquè les obres han anat a càrrec de l’empresa Certis, la mateixa que va construir l’aparcament. “Això demostra que tenim empreses sòlides i empresaris intel·ligents en el sector de la construcció”, ha apuntat en el seu discurs.

La notícia en imatges:

[doptg id=”1″]

caCatalà