Finalitzades les obres de l’Hospital General de Vic

Les obres han durat dos mesos durant els quals part de l’activitat d’Urgències s’ha dut a terme a les plantes 2 i 5 de l’hospital.
La nova àrea és més funcional i moderna, adequant-la a les necessitats actuals. S’han millorat les instal·lacions i els equipaments bàsics, s’ha optimitzat la funcionalitat dels espais i s’ha guanyat en confort i seguretat.

Amb les reformes s’aconsegueix millorar el circuit de triatge dels malalts amb noves zones d’espera, com la de pediatria, o l’atenció als pacients, millorant el seu control i reduint el temps d’assistència. També s’ha condicionat un nou box de contenció amb videovigilància per a pacients agitats i s’ha ressituat el box per a pacients pediàtrics a una zona més preservada. Més endavant es farà una sala d’espera només pediàtrica.

Una altra de les grans novetats és la creació d’una sala de resolució amb cinc punts d’atenció de nova creació, on s’hi podran esperar els pacients que esperen resultats o l’alta, de manera que s’alliberaran boxs de visita.

en_GBEnglish (UK)