Certis rep de TÜV Nord la certificació de les noves ISO i OHSAS

 

 

Certis ha rebut per part del Sr. José R. Martínez, director de Certificació de TÜV Nord Cualicontrol, els certificats que reafirmen el compromís de la constructora per oferir un servei de qualitat als seus clients i que acrediten, al seu torn, el seu compromís per un entorn sostenible i per una prevenció de riscos laborals efectiva en el desenvolupament de la seva activitat. Per a això, Certis ha renovat el seu sistema de gestió, implantant els requisits de les noves normes ISO 9001 de Qualitat i ISO 14001 de Medi Ambient i re-certificant la norma OHSAS 18001 de Seguretat i Salut.

Apostant per la innovació i la qualitat i amb l’objectiu de garantir la millora contínua, Certis va implantar i va certificar el seu sistema de gestió segons la norma ISO 9001 fa ja 20 anys, l’any 1998. Posteriorment va integrar les normes ISO 14001 i OHSAS 18001 a el seu sistema de gestió, obtenint l’any 2005 la certificació de les mateixes.

Actualment Certis es troba en fase d’implantació de la recentment publicada ISO 45001, que és la nova norma de Sistemes de Gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball que substituirà l’actual OHSAS 18001.

caCatalà