Promoció “Cala S’Alguer Apartaments” participada per Certis

Certis participa activament en la inversió i construcció de la nova promoció “Cala S’Alguer Apartaments”, un dels projectes residencials d’obra nova més interessants de la Costa Brava.

Aquestes 48 residències úniques, situades en una hectàrea de terreny amb vistes al Mediterrani, es distribueixen en 2 edificis elegants de disseny modern i meticulós, que té en compte l’estil, el confort i la funcionalitat.

Està situada en una parcel·la privilegiada a primera línia de mar, limítrofa amb l’Espai Natural de Castell Cap Roig, 1.100 ha de terreny boscós i de costa, a només 200 metres del mar i a 5 minuts amb cotxe de Palamós. La modernitat de l’obra està en perfecta harmonia amb l’entorn natural que l’envolta.

Aquesta promoció és única per la seva ubicació, un fet que requeria especial atenció amb l’entorn, ja que l’espai natural de Castell de cap Roig és un terreny protegit, junt amb la Cala S’Alguer que l’any 2014 va ser declarada “Bé Cultural d’Interès Nacional”.

És per això que el projecte s’ha realitzat amb el màxim compliment de les normes medi ambientals i un fort compromís amb les energies netes renovables, fet que ens permet presentar uns habitatges respectuosos i sostenibles.

Més informació sobre aquest projecte aquí